APOTHEEK

Dokteronline.com heeft toegang tot meerdere onafhankelijke EU-apotheken. Consumenten kunnen bijvoorbeeld via Dokteronline.com medicijnen verkrijgen die in hun eigen land niet verkrijgbaar zijn, maar Europees wel zijn goedgekeurd. Daarnaast verlenen zowel Dokteronline.com als de apotheken en artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft hun dienstverlening in volledige discretie en veiligheid, waarbij de privacy van de consument steeds gewaarborgd is. Dat maakt Dokteronline.com voor veel mensen onmisbaar. De website is in 7 talen beschikbaar en met meer dan 250.000 klanten is Dokteronline.com één van de grootste eHealth websites van Europa. Omdat we een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn we vrijwel altijd op zoek naar apotheken die zich bij ons netwerk willen aansluiten.

 

HOE WERKT HET?

Steeds vaker zoeken mensen online naar de oplossing voor hun gezondheidsproblemen. Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Dokteronline.com biedt zelf geen producten aan, maar zorgt ervoor dat de klant veilig, snel en discreet echte producten kunt krijgen van goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheken.

Indien gewenst, regelt Dokteronline.com ook consult met echte geregistreerde onafhankelijke EU-artsen. Het hieruit voortvloeiende recept wordt doorgestuurd naar één van de apotheken waar Dokteronline.com toegang toe heeft. Deze apotheek verkoopt en levert vervolgens de medicijnen, meestal middels een koeriersdienst, aan de patiënt.

In geval een klant Dokteronline.com opdracht geeft om een product (al dan niet voortvloeiend uit een arts consult) voor hem of haar te regelen, zoekt Dokteronline.com hiervoor een geschikte apotheek (bijvoorbeeld op basis van beschikbaarheid product, afstand tot klant en prijs van het product). Bij elke opdracht van een klant is Dokteronline.com vrij in haar keuze voor een apotheek. Dokteronline.com ontvangt ook geen commissie van apotheken. Andersom werkt dit hetzelfde: apotheken zijn vrij in de keuze om klanten van Dokteronline.com te accepteren en zij krijgen ook geen commissie van Dokteronline.com. Dokteronline biedt dan ook geen producten aan, maar biedt een (communicatie) service inhoudende dat zij apotheken op naam van en voor rekening en risico van klanten verzoekt bepaalde producten aan klanten te verkopen en te leveren.

BETROUWBAAR

& VEILIG

De website Dokteronline.com is opgericht in 2004 en Dokteronline.com is uitgegroeid tot een grote professionele speler op het gebied van eHealth. Dokteronline.com is onder andere actief in: Zweden, Engeland, Nederland, Polen, Luxemburg, België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Discretie is van groot belang. Het is een belangrijke reden voor mensen om van de diensten van Dokteronline.com gebruik te maken. Ze kunnen op discrete wijze met de artsen communiceren en verkrijgen op een veilige manier hun medicatie. Ook uit de vele positieve reviews op Trustpilot blijkt dat klanten uitermate tevreden zijn over de service en dienstverlening van Dokteronline.com

SAMENWERKEN

ALS APOTHEEK

Dokteronline.com verwijst uitsluitend door naar apotheken die aan de volgende eisen voldoen:

  • De apotheek voldoet aan de regels die in het land van vestiging gelden.
  • De apotheek staat onder toezicht van de betreffende controlerende instantie in het land van vestiging.
  • De apotheek wordt door ons gecontroleerd op kwaliteit, professionaliteit en vergunningen.
  • De apotheek draagt het EU-keurmerk voor internet apotheken of komt hier in ieder geval voor in aanmerking.
  • De apotheek mag een medicijn uitleveren op basis van een recept dat is voorgeschreven op basis van een online arts consult.
NEEM CONTACT OP

ZIJ GINGEN JE VOOR:

BUSINESS ADDRESS:
Mahaaiweg 6

Curacao

CORRESPONDENCE ADDRESS:
P.O. Box: 3335

Curacao

E-MEDVERTISE NV
Chamber of Commerce nr: 108686

E-MAIL
officedesk@emedvertise.com

TELEPHONE
+5999-8430744