eMedvertise

eMedvertise is gevestigd op Curacao en exploiteert de website www.dokteronline.com. Dokteronline.com is uitgegroeid tot een grote en professionele speler op het gebied van eHealth. Inmiddels hebben meer dan 250.000 klanten gebruik gemaakt van onze all inclusive, one-stop (eHealth) service.

Dokteronline.com

Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Op de website wordt informatie gegeven over allerlei gezondheids-issues en de mogelijke behandeling daarvan.

Dokteronline.com biedt zelf geen producten of medische diensten aan, maar zorgt ervoor dat klanten veilig, snel en discreet echte producten kunnen krijgen van gecontroleerde en onafhankelijke apotheken. De medische producten worden niet door Dokteronline.com aangeboden, maar Dokteronline.com biedt klanten de mogelijkheid producten bij apotheken te bestellen en/of een consult (al dan niet in combinatie met een medicamenteuze voorkeursbehandeling) van een arts te krijgen.

Bij een consult vult de klant online een medische vragenlijst in, waarin precies dezelfde vragen gesteld worden die zijn of haar eigen dokter ook zou stellen. Van symptomen tot ander medicijngebruik en de medicatiehistorie. Na het invullen van de vragenlijst geeft de klant vervolgens een gewenste behandeling op. De arts beoordeelt de door de klant ingevulde medische vragenlijst en checkt of de gewenste behandeling geschikt en veilig is. Bovendien kan de arts een alternatief adviseren, zodat zeker is dat de juiste behandeling voorgeschreven wordt. Bij twijfel kan de arts aanvullende vragen stellen. Na akkoord wordt er een recept uitgeschreven en wordt dit doorgestuurd naar één van de onafhankelijke, geregistreerde EU-apotheken waartoe Dokteronline.com toegang heeft. Een paar dagen later heeft de klant het product in huis en kan de behandeling starten. Uiteraard verloopt dit proces in volledige discretie.

HET SUCCES

Dokteronline.com heeft toegang tot meerdere onafhankelijke EU-artsen en EU-apotheken. Consumenten kunnen bijvoorbeeld via Dokteronline.com medicijnen verkrijgen die in hun eigen land niet verkrijgbaar zijn, maar Europees wel zijn goedgekeurd. Daarnaast verlenen zowel Dokteronline.com als de apotheken en artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft hun dienstverlening in volledige discretie en veiligheid, waarbij de privacy van de consument steeds gewaarborgd is. Dat maakt Dokteronline.com voor veel mensen onmisbaar.

Dokteronline.com is onder andere actief in: Zweden, Engeland, Nederland, Polen, Luxemburg, België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

BUSINESS ADDRESS:
Mahaaiweg 6

Curacao

CORRESPONDENCE ADDRESS:
P.O. Box: 3335

Curacao

E-MEDVERTISE NV
Chamber of Commerce nr: 108686

E-MAIL
officedesk@emedvertise.com

TELEPHONE
+5999-8430744