Over ons

Wat doen we?

eMedvertise is gevestigd op Curaçao en exploiteert de website www.dokteronline.com. Dokteronline.com is uitgegroeid tot een grote professionele speler op het gebied van eHealth en online artsenservice. Inmiddels hebben meer dan 250.000 klanten gebruik gemaakt van ons online healthcare platform.

Om de diensten van Dokteronline.com zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te kunnen aanbieden, is een goede Customer Care afdeling onmisbaar. eMedvertise verzorgt de klantenservice van Dokteronline.com. Door het internationale karakter van het bedrijf, spreekt iedere Customer Care medewerker meerdere talen. Hierdoor is eMedvertise flexibel en vooruitstrevend om in de snelgroeiende eHealth-markt mee te blijven groeien. Daarnaast vind je bij ons een Finance, Legal en Medical afdeling. Kortom, een veelzijdig en gevarieerd bedrijf.

Waar staan we voor?

Bij eMedvertise geloven we dat hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Passie en ondernemerschap worden gestimuleerd en we denken in kansen in plaats van obstakels. Het glas is bij ons altijd halfvol en we bekijken alles van de positieve kant. De markt waarin we werken is constant in beweging, dus creativiteit en een flexibele instelling zijn geen overbodige luxe. Wij vinden daarnaast een professionele en collegiale werkhouding van groot belang. Komt je collega er even niet uit? Dan spring je bij. We moeten het klusje ten slotte samen klaren.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan direct onze vacatures.

eMedvertise & Dokteronline.com

Door de snelgroeiende markt wordt Dokteronline.com verder uitgebreid binnen Europa. Daarnaast streven wij naar uitbreiding van onze service door het aanbod te verbreden met meer (medische) diensten.

Meer informatie? Neem contact met ons op.
Logo emedvertise

Business address:

Mahaaiweg 6, Curaçao

Correspondence address:

P.O. Box: 3335, Curaçao
Chamber of Commerce nr: 108686

eMedvertise – © 2021 All right Reserved | Designed with By Terdis Webhosting