Dokteronline

Wie en wat is Dokteronline.com?

De website Dokteronline.com is geïntroduceerd in 2004 en is inmiddels uitgegroeid tot een grote professionele speler op het gebied van eHealth. Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een online service voor cliënten. Op de website wordt informatie gegeven over allerlei gezondheids-issues en de mogelijke behandeling daarvan.

Dokteronline.com biedt zelf geen producten of medische diensten aan, maar zorgt ervoor dat klanten veilig, snel en discreet echte producten kunnen krijgen van gecontroleerde en onafhankelijke apotheken. De medische producten worden niet door Dokteronline.com aangeboden, maar Dokteronline.com biedt klanten de mogelijkheid een artsconsult aan te vragen en eventueel producten, aan de hand van een e-recept, bij een apotheek te bestellen.

Dokteronline.com is onder andere actief in: Zweden, Engeland (UK), Nederland, Polen, Luxemburg, België, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Portugal.

Het consult

Bij een consult vult de klant online een medische vragenlijst in, waarin precies dezelfde vragen gesteld worden die zijn of haar eigen dokter ook zou stellen. Van symptomen tot ander medicijngebruik en de medicatiehistorie. Na het invullen van de vragenlijst geeft de klant vervolgens een gewenste behandeling op. De arts beoordeelt de door de klant ingevulde medische vragenlijst en checkt of de gewenste behandeling geschikt en veilig is. Bovendien kan de arts een alternatief adviseren, zodat zeker is dat de juiste behandeling voorgeschreven wordt.

Bij twijfel kan de arts aanvullende vragen stellen. Na akkoord wordt een recept uitgeschreven en deze wordt doorgestuurd naar één van de onafhankelijke, geregistreerde EU-apotheken waartoe Dokteronline.com toegang heeft. Een paar dagen later heeft de klant het product in huis en kan de behandeling starten. Uiteraard verloopt dit proces in volledige discretie.

Artsen & Apotheken

Dokteronline.com heeft toegang tot meerdere onafhankelijke EU-artsen en EU-apotheken. Hierdoor kunnen we in veel Europese landen onze diensten aanbieden. Daarnaast verlenen zowel Dokteronline.com als de apotheken en artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft hun diensten in volledige discretie en veiligheid, waarbij de privacy van de consument steeds gewaarborgd is. Dat maakt Dokteronline.com voor veel mensen grote waarden.

Discretie is van groot belang. Het is een belangrijke reden voor mensen om van de diensten van Dokteronline.com gebruik te maken. Ze kunnen op discrete wijze met de artsen communiceren en verkrijgen op een veilige manier hun medicatie. Ook uit de vele positieve reviews op Trustpilot blijkt dat klanten uitermate tevreden zijn over de service en dienstverlening van Dokteronline.com
Logo emedvertise

Business address:

Mahaaiweg 6, Curaçao

Correspondence address:

P.O. Box: 3335, Curaçao
Chamber of Commerce nr: 108686

eMedvertise – © 2021 All right Reserved | Designed with By Terdis Webhosting