Artsen & Apotheken

Artsen & Apotheken

Dokteronline.com heeft toegang tot meerdere onafhankelijke EU-artsen en -apotheken. Omdat we een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn we vrijwel altijd op zoek naar artsen en apotheken die zich bij ons netwerk willen aansluiten. Dokteronline.com, de artsen en apotheken waar wij toegang toe hebben werken conform de meest actuele wet- en regelgeving van ieder EU-land. Daarnaast verlenen zowel Dokteronline.com als de apotheken en artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft, hun diensten in volledige discretie en veiligheid, waarbij de privacy van de consument steeds gewaarborgd is.

Hoe werkt het?

Steeds vaker zoeken mensen online naar de oplossing voor hun gezondheidsproblemen. Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een online service voor consumenten.

In geval een klant Dokteronline.com opdracht geeft een consult voor hem of haar te regelen, zoekt Dokteronline.com een geschikte arts en apotheek (bijvoorbeeld op basis van beschikbaarheid). Bij elke opdracht van een klant is Dokteronline.com vrij in haar keuze voor een arts en apotheek. Dokteronline.com ontvangt geen commissie van artsen en apotheken. Andersom werkt dit hetzelfde: artsen en apotheken zijn vrij in de keuze om klanten van Dokteronline.com van consult of medicatie te voorzien en zij krijgen geen commissie van Dokteronline.com. Dokteronline.com biedt zelf geen producten aan, maar zorgt ervoor dat de klant veilig, snel en discreet echte producten kan krijgen van goede gecontroleerde onafhankelijke EU-artsen en -apotheken.

De gewenste voorkeursbehandeling wordt weliswaar door Dokteronline.com namens een klant doorgegeven aan een arts. Dokteronline.com heeft echter geen invloed op het consult, de beoordeling van de medische vragenlijst en de opgegeven voorkeursbehandeling. De behandelend arts is volstrekt onafhankelijk en wordt op geen enkele wijze beïnvloed door Dokteronline.com om bepaalde medicijnen voor te schrijven.

Het hieruit voortvloeiende recept wordt doorgestuurd naar één van de apotheken waar Dokteronline.com toegang toe heeft. Deze apotheek verkoopt en levert vervolgens de medicijnen, meestal middels een koeriersdienst, af bij de cliënt thuis. Dokteronline.com biedt dan ook geen producten aan, maar biedt een (communicatie) service inhoudende dat zij apotheken op naam van en voor rekening en risico van klanten verzoekt bepaalde producten aan klanten te verkopen en te leveren.

De arts ontvangt een normale vergoeding voor een consult. De vergoeding is inbegrepen in de prijs genoemd op de website. Heeft een arts geen goed gevoel bij het voorschrijven van bepaalde medicatie? Dan kan de arts dit zonder problemen aangeven. De arts bepaalt altijd zelf welke medicatie – en in welke dosering – hij wel en niet wil voorschrijven. Heeft een arts vragen over een dossier? Dan kan hij contact opnemen met de patiënt voor meer informatie of vragen om meer tekst en uitleg indien noodzakelijk. Dokteronline.com streeft altijd naar een zo goed mogelijk verloop van het process, zodat een cliënt zo snel en goed mogelijk geholpen wordt: power to the patiënt!

Eisen artsen

De artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft zijn allemaal gekwalificeerd voor de diensten die ze verrichten. Natuurlijk zijn alle artsen in het bezit van een geldig diploma. Verdere eisen waar een arts aan moet voldoen:

Eisen apotheken

Dokteronline.com verwijst uitsluitend door naar apotheken die aan de volgende eisen voldoen:
Logo emedvertise

Business address:

Mahaaiweg 6, Curaçao

Correspondence address:

P.O. Box: 3335, Curaçao
Chamber of Commerce nr: 108686

eMedvertise – © 2021 All right Reserved | Designed with By Terdis Webhosting