ARTSEN

Dokteronline.com heeft toegang tot meerdere onafhankelijke EU-artsen. Consumenten kunnen bijvoorbeeld via Dokteronline.com medicijnen verkrijgen die in hun eigen land niet verkrijgbaar zijn, maar Europees wel zijn goedgekeurd. Daarnaast verlenen zowel Dokteronline.com als de apotheken en artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft hun dienstverlening in volledige discretie en veiligheid, waarbij de privacy van de consument steeds gewaarborgd is. Dat maakt Dokteronline.com voor veel mensen onmisbaar. De website is in 7 talen beschikbaar en met meer dan 250.000 klanten is Dokteronline.com één van de grootste eHealth websites van Europa. Omdat we een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn we vrijwel altijd op zoek naar artsen die zich bij ons netwerk willen aansluiten.

 

HOE WERKT HET?

Steeds vaker zoeken mensen online naar de oplossing voor hun gezondheidsproblemen. Dokteronline.com is een informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Dokteronline.com biedt zelf geen producten aan, maar zorgt ervoor dat de klant veilig, snel en discreet echte producten kan krijgen van goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheken. Indien gewenst, regelt Dokteronline.com ook consult met echte geregistreerde onafhankelijke EU-artsen.

In geval een klant Dokteronline.com opdracht geeft een consult voor hem of haar te regelen, zoekt Dokteronline.com een geschikte arts (bijvoobeeld op basis van beschikbaarheid). Bij elke opdracht van een klant is Dokteronline.com vrij in haar keuze voor een arts. Dokteronline.com ontvangt ook geen commissie van artsen. Andersom werkt dit hetzelfde: artsen zijn vrij in de keuze om klanten van Dokteronline.com van consult te voorzien en zij krijgen ook geen commissie van Dokteronline.com. De gewenste voorkeursbehandeling wordt weliswaar door Dokteronline.com namens een klant doorgegeven aan een arts, maar Dokteronline.com heeft geen invloed op het consult en de beoordeling van de medische vragenlijst en de opgegeven voorkeursbehandeling door een arts. De behandelend arts is volstrekt onafhankelijk en wordt op geen enkele wijze beïnvloed door Dokteronline.com om bepaalde medicijnen voor te schrijven.

De arts ontvangt een normale vergoeding voor een consult, welke vergoeding is inbegrepen in de prijs genoemd op de website. Heeft een arts geen goed gevoel bij het voorschrijven van bepaalde medicatie? Dan kan de arts dit zonder problemen aangeven. De arts bepaalt altijd zelf welke medicatie – en in welke dosering – hij wel en niet wil voorschrijven. Heeft een arts vragen over een dossier? Dan kan hij contact opnemen met de patiënt voor meer informatie of vragen om meer tekst en uitleg indien noodzakelijk. Dokteronline.com streeft naar een zo goed mogelijk proces waarin een patiënt zo snel en goed mogelijk geholpen wordt: power to the patiënt!

BETROUWBAAR

& VEILIG

De website Dokteronline.com is opgericht in 2004 en Dokteronline.com is uitgegroeid tot een grote professionele speler op het gebied van eHealth. Dokteronline.com is onder andere actief in: Zweden, Engeland, Nederland, Polen, Luxemburg, België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Spanje.

Discretie is van groot belang. Het is een belangrijke reden voor mensen om van de diensten van Dokteronline.com gebruik te maken. Ze kunnen op discrete wijze met de artsen communiceren en verkrijgen op een veilige manier hun medicatie. Ook uit de vele positieve reviews op Trustpilot blijkt dat klanten uitermate tevreden zijn over de service en dienstverlening van Dokteronline.com

EISEN

De artsen waar Dokteronline.com toegang toe heeft zijn allemaal gekwalificeerd voor de diensten die ze verrichten. Natuurlijk zijn alle artsen in het bezit van een geldig diploma. Verdere eisen waar een arts aan moet voldoen;

  • Vaardigheid Engelse taal (meertaligheid is een pré)
  • Voldoen aan de regels die in het land van vestiging gelden
  • Registratie artsenorganisatie
  • Mogelijkheid een recept voor te schrijven op onlinebasis (‘e-recept op basis van een e-consult’).

BUSINESS ADDRESS:
Mahaaiweg 6

Curacao

CORRESPONDENCE ADDRESS:
P.O. Box: 3335

Curacao

E-MEDVERTISE NV
Chamber of Commerce nr: 108686

E-MAIL
officedesk@emedvertise.com

TELEPHONE
+5999-8430744